Coneix Gest-Com

Què és Gest Comunitat? La teva solució de confiança al mòn de l’Immoble.

Benvingudes i benvinguts a Gest-Com, una petita empresa familiar de Figueres dedicada a la gestió de comunitats de propietaris i a la venda i lloguer d’immobles, que neix al 2007 amb el desig de crear un negoci amb un tracte directe, proper, professional i transparent amb el client. El nostre objectiu és que les persones que sol·licitin els nostres serveis se sentin ateses i escoltades, alhora que satisfetes amb els resultats dels serveis oferts i, en aquest sentit, tenim molts clients que així ho avalen.
+ 0
Clients satisfets
+ 0
Immobles
+ 0
Comunitats
18

Per què escollir-nos?

Què us oferim a GestCom

Comunitats de Propietaris

Som especialistes en administrar comunitats de porpietaris, obrint el ventall a més de deu serveis destinats a la millora de la convivencia dels veïns, al manteniment i millora de l’edifici i a la gestió econòmica d’aquesta. En aquest sentit, aquesta àrea ofereix la constitución de comunitat de propietaris, l’elaboració dels estatuts, la redacción i el registre del llibre d’actes i la sol·licitut del NIF, juntament amb l'elaboració de pressupostos de despeses anuals i les alternatives d’estalvi de la comunitat. Alhora, vetllem pel bon estat de l’edifici gestionant el manteniment i la conservación d’aquest, comptant amb els serveis de professionals locals que ho fan possible.

Venda

A Gest-Com oferim, en primer lloc, serveis específics als propietaris que desitgin vendre’s els seus immobles. Fem una gestió personalitzada en cada client, visitant l’immoble, estudiant acuradament com és per així poder realizar una venda treballada i amb professionalitat i publicant l’immoble en diversos portals immobiliàris per arribar a un rang més àmpli de persones. Tanmateix, oferim un estudi de preus de mercat de la zona, guiant així al propietari en oferir l’immoble al millor preu. En segon lloc, oferim serveis als possibles compradors perquè tinguin un tràmit agradable en la recerca de l’immoble sol·licitat, buscant aquell que s’adequï a les característiques desitjades. Gestionem tot el procés de compra i assessorem en tot moment al comprador. Si vostè té un immoble per vendre pot fer-nos una visita i, sense cap compromis, l’assessorarem en tot el procés o, per altra banda, fes click aquí i ens el fa arribar telemàticament. Si, per contra, està buscant un immoble i no en tenim cap que compleixi les seves condicions, fes click aquí i fes-nos arribar quin és el tipus d’immoble que desitja.

Lloguer

A Gest-Com som especialistes en el lloguer d’immobles, fent una selecció dels llogaters que s’adequïn a les característiques que el propietari desitja i, paral·lelament, buscant aquells immobles que els nostres clients desitjen per a llogar. Oferim un servei proper tant a propietàris com a llogaters amb la finalitat de tenir un tracte càlid i professional amb ambdues parts, perquè aquestes sentin que Gest-Com és part de la solució. En aquest sentit, elaborem la redacció, presentació, registre i formalització del contracte de lloguer de manera molt cuidadosa, alhora que gestionem cobraments, subministres i incidències del mateix, tenint una experiència incomparable al ser professionals de gestions de comunitats. Tanmateix, és rellevant que el propietari tingui en compte que també disposem dels serveis de professionals locals especialitzats en l’elaboració de cèdules d’habitabilitat i certificats d’eficiència energètica, necessaries ambdues per a la formalització d’un contracte de lloguer per a ús habitual de vivenda. Finalment, Gest-Com també disposa de locals en lloguer i places d’aparcaments amb ubicació a la nostra ciutat.